In het kort
Hoe het begon
Drie jaar geleden moest ik vanwege mijn gezondheid gluten, suiker, lactose en soja laten staan. Met een vader die coeliakie heeft, was ik wel wat gewend, maar koken en bakken zonder al deze ingrediënten bleek toch een uitdaging. Een uitdaging waar ik van genoot, ondanks mijn ziekte. Ik vind koken en het puzzelen met ingrediënten het leukste wat er is. Toen ik geen kookboek kon vinden met veel lekkere recepten zonder gluten, suiker, lactose en soja, besloot ik hem zelf maar te schrijven. Een fantastisch project waarin ik van alle kanten hulp heb gekregen. Zo mocht ik een zomerlang logeren bij Marleen in Spanje om aan het boek te werken, bood Jethro me aan om belangeloos te helpen bij de fotografie, heb ik de beste redacteur die ik me kan wensen, een fantastische vormgever en een razend enthousiaste uitgever.
Het boek ligt bijna in de winkels, zodat iedereen die lekker wil koken zonder gluten, suiker, lactose en soja, helemaal los kan gaan in de keuken.
Waarom?
Ik heb met de hulp van een aantal fantastische mensen een heel mooi boek kunnen maken, maar om het boek te kunnen drukken en in de winkels te krijgen, heb ik 40 dagen de tijd om het benodigde bedrag binnen te halen. Met jouw hulp ligt Meer dan wortels nog dit voorjaar in de winkels!
Kijk hiernaast wat je allemaal terug kunt verwachten voor jouw bijdrage. Want wie mij en het boek steunt, krijgt niet alleen eeuwige dank, maar ook moois en lekkers!
Heb je zelf een specifiek voorstel voor een tegenprestatie?
Wil je bijvoorbeeld lunchen met je collega's en kun je mijn hulp wel gebruiken? Wil je meerdere boeken in de voorverkoop bestellen? Of viert je kind binnenkort zijn verjaardag en wil je dat ik de taart en traktaties maak? Stuur me dan een mail via info@dithablaauw.nl!